BİLECİK / BOZÜYÜK - Bozüyük Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Mrt

May

Mrt

Bozüyük Kaymakamlığı ilçemizde görev yapmakta olan sosyal, kültürel ve sportif alanlarda öncülük ederek öğrencilerimizde farkındalık oluşturan öğretmenlerimizi başarı belgesi ile ödüllendirmişti. Kurumumuz öğretmenleri de bu belgelerini alarak ÜSTÜN BAŞARI BELGESİ almayı hak etmişlerdir. Kurumumuzda üstün başarı belgesi alan hocalarımızı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Ock

Bozüyük ve Pazaryeri ilçelerimizdeki okul/kurumlarda görev yapan yardımcı personel, servis şoförü, kantin görevlisi ve güvenlik görevlilerine yönelik Öfke ve Stres Yönetimi konulu seminer verildi.

1-8 Ekim Disleksi Farkındalık Haftası

Ekm

Merkezimizin 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı okul ziyeretlerini, 3.10.2022 Pazartesi günü itibariyle hizmet bölgemizde bulunan Pazaryeri ilçemizden başlattık. 03.10.2022 Pazartesi günü Pazaryeri Beş Eylül İlkokulu, Pazaryeri Hilmi Duralioğlu Anadolu Lisesi, Şehit Taner Zafer Koyuncu İmam Hatip Ortaokulu, Pazaryeri Atatürk Ortaokulu, Pazaryeri Nabi Avcı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Pazaryeri Halk Eğitim Merkezi'ni ziyaret ettik. 04.10.2022 Salı günü ise Pazaryeri İlkokulu, Pazaryeri Anaokulu, Kınık İlkokulu ve Kınık Ortaokulu'nu ziyaret ettik. Okul müdürlerimize ve öğretmenlerimize rehberlik ve özel eğitim hizmetleri konusunda müşavirlik ettik. Bizi misafir eden okul idarecilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ağu

Kurum Müdürümüz Hüsnü Anıl TEKİN ile Özel Eğitim Öğretmenlerimiz Nihal GÜL GÜNEŞ ve Sevda ELİUZ; hizmet bölgemizde yer alan Bozüyük Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu ve Öğretmen Bekir Aral İlkokulu'ndaki "Destek Eğitim" odalarını inceleyerek, yeni eğitim-öğetim yılında açılması planlanan "Özel Eğitim Sınıfları" için gerekli inceleme ve görüşmeleri yapmıştır. Göstermiş oldukları misafiperverlik ve işbirlikçi yaklaşım için Okul Müdürlerimiz Mustafa TETİK ve Müslüm BOZKURT'a teşekkür ederiz.

Tem

2022-YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu, 19 - 26 Temmuz 2022 tarihleri arasında ÖSYM'nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden yayımlanacaktır. Kılavuz, adaylara ve diğer ilgililere ön bilgi vermek amacıyla yayımlanmaktadır. Bu nedenle adayların, tercihlerini belirlemeden önce tercih süresi içinde ÖSYM'nin internet adresinden yeniden yayımlanacak 2022-YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzunu dikkatle incelemeleri ve ÖSYM'den yapılan duyuruları takip etmeleri gerekmektedir.

Haz

Kadına yönelik şiddetin önlenmesi konusunda psikolojik danışman / rehber öğretmeni olmayan liselerimizde farkındalık çalışmaları gerçekleştirmeye devam ediyoruz.

May

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Bozüyük Uygulamalı Bilimler Fakültesinde Bozüyük İlçe Sağlık Müdürlüğü ile işbirliği içinde düzenlenen "sosyal medya ve teknoloji bağımlılığı" konulu söyleşiyi gerçekleştirdik. Katılan üniversite öğrencilerimize teşekkür ederiz.